Acties

Wij genieten elke dag van ons werk. En we laten je graag met ons mee genieten. Daarom zijn er regelmatig leuke acties.
De belangrijkste zetten we op deze pagina op een rij. Daarnaast zullen we op sommige momenten via bijvoorbeeld social media een extra actie aankondigen. 

Voordeeldagen

Voordeeldagen

Dinsdag tot en met donderdag zijn de Iets Anders Voordeeldagen. Elke dag een ander, extra voordeel.

Dinsdag = Stempeldag
Bij elke behandeling krijg je voor iedere € 12,50 die je besteed een stempel. Op dinsdag krijg je een extra stempel op je stempelkaart. Lever je een volle kaart in, dan krijg je € 12,50 korting op een behandeling.

Woensdag = Kinderdag
Jongens en meiden die op woensdag komen om hun haren te knippen krijgen € 2,50 korting. Knippen van kinderen tot en met 14 jaar kost op woensdag slechts € 12,50 per kind.

Donderdag = 65+dag
Op donderdag krijgen alle 65 plussers maar liefst 10% korting op hun behandeling. Natuurlijk wel even een legitimatiebewijs meebrengen.

Kinderfeestjes

Kinderfeestjes

Vier je kinderfeest eens Iets Anders, vier het in onze kapsalon. De jarige job is natuurlijk het stralende middelpunt. Onder begeleiding van echte kapsters gaje aan de slag om bij elkaar mooie kapsels te maken. Krullen, opsteken, vlechten, niets is ons te gek. En omdat we het samen doen, leer je veel en kun je het thuis ook doen. Aan het einde van de dag gaan alle kinderen met een heus feestkapsel naar huis. Een kinderfeestje in onze salon duurt ongeveer 2,5 uur en natuurlijk zorgen wij voor snoep, ranja en nog meer lekkers. Oh ja ….en we vergeten natuurlijk niet om foto’s te maken van al die knappe koppies.

Stichting Haarwensen

Stichting Haarwensen

Als je haar maar goed zit! Wij van Kapsalon Iets Anders zorgen er dagelijks voor dat mensen een mooi, passend kapsel hebben. Helaas komt het soms voor dat kinderen en volwassenen (tijdelijk) kaal worden. Bijvoorbeeld door een haarziekte of kanker. En daarom steunen wij Stichting Haarwensen. Dit is een stichting die kinderen helpt die als gevolg van een medische behandeling of een andere oorzaak kaal zijn/worden een pruik van echt haar kunnen dragen. Zonder dat daar kosten aan verbonden zijn voor de ouders. Deze stichting maakt pruiken van echt haar. En daar hebben wij jou voor nodig. Wil jij jouw haar afknippen en doneren aan het goede doel? Dan helpen wij jou graag. 

Hair-fie

Hair-fie

Blij met je nieuwe kapsel? Maak bij ons een te leuke hair-fie, of wel een “selfie met je nieuwe kapsel” en post de foto op onze Facebookpagina of ons Instagram-account met de vermelding van  @kapsalonietsanders. Zo laat je iedereen zien hoe blij je bent met je nieuwe look. Bovendien maak je één keer twee maanden kans op een super leuke prijs.

Cadeaubonnen

Cadeaubonnen

Geef eens Iets Anders, iets origineels, iets verrassends. Een leuke cadeautip is de Iets Anders Cadeaubon. In onze salon zijn cadeaubonnen te koop die onbeperkt geldig zijn. De waarde die bepaal je zelf en de bon is naar eigen wens te besteden in onze salon.

Workshops

Workshops

Sta jezelf vaak te hannesen met het haar van je kind of van jezelf? Wij geven regelmatig workshops om bijvoorbeeld te leren vlechten of opsteken. Wij laten zien hoe je de prachtigste vlechten maakt, geven je tips en tricks en natuurlijk oefenen we  zodat ook jij er mee aan slag durft te gaan.

Meer weten? Neem contact met ons op.