Iedereen is van harte welkom bij Iets Anders

Man, vrouw, jong of oud, iedereen is van harte welkom bij Kapsalon Iets Anders in Maarheeze. Is het tijd om de puntjes te knippen, wil je eens iets heel anders of een leuk kleurtje in je haar of ga je binnenkort trouwen? Bel dan voor een afspraak of loop eens binnen. Onze kapsters bekijken graag samen met jou wat jouw wensen zijn, welke mogelijkheden er zijn. Zo zorgen we ervoor dat jouw nieuwe kapsel helemaal bij je past en je laat stralen.

Wij zijn een allround kapsalon, persoonlijke aandacht en advies op maat dat is waar wij voor staan. Wij blijven up to date en volgen daarom meerdere knip- en kleurtrainingen per jaar. Ook kun je bij ons terecht voor een goed adviesgesprek en het epileren en verven van wenkbrauwen. Kortom een bezoekje aan Iets Anders is een moment om even te ontspannen. We bespreken je wensen, wassen je haren en gaan dan aan de slag.

Wij werken met de haar-, finish- en stylingproducten van La Biosthetique. Deze producten zijn volledig op elkaar afgestemd. Haarverzorging en stylingproducten van topkwaliteit die naar jouw wensen en met respect voor het haar, gericht hun werk doen. Je vindt eenvoudig de ‘match’ die ervoor zorgt dat jij blij en tevreden dagelijks jouw haar in model houdt.

Dames

Dames

Je bent bij ons aan het juiste adres voor knippen, kleuren, föhnen, losse krullen, wasmassages, watergolven, permanenten, opsteken en bruidskapsels. En ook voor wenkbrauwen epileren en/of verven, haaraccessoires of een leuke workshop zit je in onze stoel op de goede plek.

En wat denk je van de nieuwste trend namelijk haarverlenging. De handige Flip-In haarverlenging bevestig je zelf binnen één minuut. Liever dat wij je helpen? Geen probleem, dat doen we graag.
En natuurlijk kun je ook op ons rekenen voor de perfecte partylook voor als je lekker wilt gaan feesten. Bij Kapsalon Iets Anders kan het allemaal.

Heren

Heren

In onze salon worden de mannen niet vergeten. Dus voor een vlotte knipbeurt ben je bij ons op het juiste adres. Onze heerlijke producten specifiek voor de man staan bij ons tijdens de behandeling centraal. Ga je trouwen of heb je een feestje? Wij zorgen dat je met een perfecte partylook op stap kunt gaan.

Een drukke baan met flink wat stress? Probeer onze heerlijke hoofdhuidmassage met heerlijke oliën eens. Na 25 minuten voel je je weer helemaal fit en is je hoofdpijn verdwenen.

Kinderen

Kinderen

Leuk! Jongens en meiden zijn van harte welkom om bij Kapsalon Iets Anders in de stoel te klimmen. Zij kunnen bij ons terecht om te knippen, haren te vlechten of op te steken, voor het knippen van een pony of een prachtig feestkapsel voor bijvoorbeeld de communie.

En ook voor een feestje ben je bij Iets Anders aan het juiste adres. Voor een feestje versieren wij onze kapsalon met slingers en andere toebehoren en we zorgen voor iets lekkers om te eten en te drinken. Samen haren wassen, kammen, krullen en vlechten maken of opsteken of misschien zelfs wel een leuke gekleurde streng in je haar. Natuurlijk maken we foto’s voor én na.