Afspraak maken en prijslijst

Kapsalon Iets Anders is geopend van maandag tot en met donderdag en op zaterdag. Wij werken op afspraak. Dus sta jij op met een bad-hair-day of ben je ineens geïnspireerd en wil je een nieuw kapsel? Aarzel niet, bel en wie weet kun je vandaag nog bij Kapsalon Iets Anders terecht. 

Verderop op deze pagina vind je de prijslijst. Staat jouw behandeling er niet bij? Bel even of loop even binnen.

Openingstijden

Openingstijden

Sta jij op met een bad-hair-day of ben je ineens geïnspireerd en wil je een nieuw kapsel? Aarzel niet, bel en hoor wanneer jij bij ons terecht kunt.

Kapsalon Iets Anders is geopend op:

Maandag            9.00 – 14.00 uur
Dinsdag              9.00 – 20.00 uur
Woensdag          9.00 – 12.00 uur
Donderdag         9.00 – 17.00 uur
Vrijdag                gesloten
Zaterdag             8.00 – 15.00 uur

Bel voor een afspraak: (0495) 599 222.
Wanneer er bij ons een klant in de stoel zit, laten wij de telefoon even rinkelen. Alle aandacht voor de klant in de stoel. Natuurlijk kun je je naam en telefoonnummer inspreken, wij bellen je terug en hebben dan alle tijd en aandacht voor jou

Prijslijst

Prijslijst

Klik hier voor onze prijslijst.

Op de prijslijst staan de meest voorkomende behandelingen vermeld. Staat jouw behandeling er niet bij of twijfel je? Schroom dan niet, neem contact met ons op. We geven je graag persoonlijk advies. 

Je ontvangt 20% korting op de knipbeurt wanneer je je haar binnen drie weken opnieuw laat knippen.

 

Stempelkaart en Cadeaubon

Stempelkaart en Cadeaubon

Wij genieten elke dag van ons werk en het contact met onze klanten in de kappersstoel. Samen genieten is leuker en dat kan met de Iets Anders Stempelkaart én de Iets Anders Cadeaubon.

  • Iets Anders Stempelkaart
    Bij elke behandeling krijg je voor iedere € 12,50 die je besteedt een stempel. Lever je een volle kaart in (10 stempels), dan krijg je een aantrekkelijke korting op een van onze La Biosthetique producten. Bij aankoop van één product ontvang je 20% korting op de aanschafprijs en bij aankoop van twee producten krijg je het goedkoopste product met maar liefst 50% korting.
     
  • Iets Anders Cadeaubon
    Op zoek naar een origineel, verrassend cadeau? Kies voor de Iets Anders Cadeaubon voor een heerlijke hoofdhuidmassage, verrassend kapsel of heerlijke producten van La Biosthetique. In de salon zijn cadeaubonnen te koop die onbeperkt geldig zijn. De waarde die bepaal je zelf en de bon is naar eigen wens te besteden in de salon.