Afspraak maken en prijslijst

Kapsalon Iets Anders is geopend van maandag tot en met donderdag en op zaterdag. Ik werk op afspraak. Dus sta jij op met een bad-hair-day of ben je ineens geïnspireerd en wil je een nieuw kapsel? Aarzel niet, bel en wie weet kun je vandaag nog bij Kapsalon Iets Anders terecht. 

Verderop op deze pagina vind je de prijslijst. Staat jouw behandeling er niet bij? Bel even of loop even binnen.

Openingstijden

Openingstijden

Sta jij op met een bad-hair-day of ben je ineens geïnspireerd en wil je een nieuw kapsel? Aarzel niet, bel en hoor wanneer jij bij mij terecht kunt.

Kapsalon Iets Anders is geopend op:

Maandag            9.00 – 14.00 uur
Dinsdag              9.00 – 20.00 uur
Woensdag          9.00 – 12.00 uur
Donderdag         9.00 – 17.00 uur
Vrijdag                gesloten
Zaterdag             8.00 – 15.00 uur

Bel voor een afspraak: (0495) 599 222.

Wanneer ik een klant in de stoel heb zitten, laat ik de telefoon even rinkelen. Alle aandacht voor de klant in de stoel. Natuurlijk kun je je naam en telefoonnummer inspreken, ik bel je terug en heb dan alle tijd en aandacht voor jou

Prijslijst

Prijslijst

Klik hier voor onze prijslijst.

Op de prijslijst staan de meest voorkomende behandelingen vermeld. Voor sommige behandelingen vertel ik je graag persoonlijk wat de kosten zijn. De prijs is namelijk afhankelijk van de methode en hoeveelheid haar dat geverfd mag worden. Maatwerk dus. Dus vind je de behandeling die je zoekt niet op de prijslijst? Bel even of loop even binnen en dan vertel ik je graag alles over de mogelijkheden en kosten. 

Stempelkaart en Cadeaubon

Stempelkaart en Cadeaubon

Ik geniet elke dag van mijn werk en het contact met mijn klanten in de kappersstoel. Samen genieten is nog leuker en dat kan met de Iets Anders Stempelkaart én de Iets Anders Cadeaubon.

  • Iets Anders Stempelkaart
    Bij elke behandeling krijg je voor iedere € 12,50 die je besteedt een stempel. Lever je een volle kaart in (10 stempels), dan krijg je € 12,50 korting op een behandeling.
  • Iets Anders Cadeaubon
    Op zoek naar een origineel, verrassend cadeau? Kies voor de Iets Anders Cadeaubon voor een heerlijke hoofdhuidmassage, verrassend kapsel of heerlijke producten van La Biosthetique. In de salon zijn cadeaubonnen te koop die onbeperkt geldig zijn. De waarde die bepaal je zelf en de bon is naar eigen wens te besteden in de salon.