Iedereen is van harte welkom bij Iets Anders

Man, vrouw, jong of oud, iedereen is van harte welkom bij Kapsalon Iets Anders in Maarheeze. Is het tijd om de puntjes te knippen, wil je eens iets heel anders of een leuk kleurtje in je haar of ga je binnenkort trouwen? Bel dan voor een afspraak of loop eens binnen. Wij bekijken graag samen met jou wat jouw wensen zijn, welke mogelijkheden er zijn. Zo zorgen wij ervoor dat jouw nieuwe kapsel helemaal bij je past en je laat stralen.

Kapsalon Iets Anders is een allround kapsalon, waar persoonlijke aandacht en advies op maat heel belangrijk zijn. Een bezoek aan de salon is een echt verwenmoment. Natuurlijk volgen  wij meerdere knip- en kleurtrainingen per jaar. Je kunt bij ons echter ook terecht voor een goed adviesgesprek en het epileren en verven van wenkbrauwen. Kortom een bezoekje aan Iets Anders is een moment om even te ontspannen. Samen nemen we je wensen door, worden de haren gewassen en dan gaan we aan de slag.

Wij werken met de haar-, verzorgings-, finish- en stylingproducten van La Biosthetique.  Deze producten zijn volledig op elkaar afgestemd. Haarverzorging en stylingproducten van topkwaliteit die naar jouw wensen en met respect voor het haar, gericht hun werk doen. Je vindt eenvoudig de ‘match’ die ervoor zorgt dat jij blij en tevreden dagelijks jouw haar in model houdt.


Als je haar maar goed zit!
Bij Kapsalon Iets Anders krijgen dagelijks mensen een mooi, passend kapsel. Helaas komt het soms voor dat kinderen en volwassenen (tijdelijk) kaal worden. Bijvoorbeeld door een haarziekte of kanker. En daarom steunen wij Stichting Haarwensen. Dit is een stichting die kinderen helpt die als gevolg van een medische behandeling of een andere oorzaak kaal zijn/worden een pruik van echt haar kunnen dragen. Zonder dat daar kosten aan verbonden zijn voor de ouders. Deze stichting maakt pruiken van echt haar. En daar hebben wij jou voor nodig. Wil jij jouw haar afknippen en doneren aan het goede doel? Dan helpen wij je graag.

Dames

Dames

Je bent bij mij ons het juiste adres voor knippen, kleuren, föhnen, losse krullen, wasmassages, watergolven, permanenten, opsteken en bruidskapsels. En ook voor wenkbrauwen epileren en/of verven, haaraccessoires of een leuke workshop zit je in de stoel bij Iets Anders op de goede plek. En natuurlijk kun je ook op ons rekenen voor de perfecte partylook voor als je lekker wilt gaan feesten. Bij Kapsalon Iets Anders kan het allemaal.

Heren

Heren

Bij Iets Anders worden de mannen niet vergeten. Dus voor een vlotte knipbeurt ben je bij ons op het juiste adres. De heerlijke producten van La Biosthetique specifiek voor de man staan tijdens de behandeling centraal. Ga je trouwen of heb je een feestje? Wij zorgen dat je met de perfecte partylook op stap kunt gaan. Een drukke baan met flink wat stress? Probeer eens de hoofdhuidmassage met heerlijke oliën. Na 25 minuten voel je je weer helemaal fit en is je hoofdpijn verdwenen.

Kinderen

Kinderen

Leuk! Jongens en meiden zijn van harte welkom om bij Kapsalon Iets Anders in de stoel te klimmen. Zij kunnen bij ons terecht om haren te knippen, haren te vlechten of op te steken, voor het knippen van een pony of een prachtig feestkapsel voor bijvoorbeeld de communie.